Plimbari pe Dunare

Pentru cei veniti in zona, Dunarea poate fi o atractie deosebita caci zona Cazanelor este cea mai spectaculoasa de pe intregul defileu. Cu vaporasul (in grup mai mare) de la Orsova la Dubova puteti face o excursie de neuitat; se poate lua chiar masa pe vapor (la cerere). Dar adevarata placere o puteti simti intr-o […]

Pentru cei veniti in zona, Dunarea poate fi o atractie deosebita caci zona Cazanelor este cea mai spectaculoasa de pe intregul defileu.

Cu vaporasul (in grup mai mare) de la Orsova la Dubova puteti face o excursie de neuitat; se poate lua chiar masa pe vapor (la cerere).

Dar adevarata placere o puteti simti intr-o plimbare cu una din barcile noastre pe Dunare, in Golf sau in lungul Cazanelor, admirand stancile prapastioase, vegetatia specifica (inclusiv laleaua galbena – monument al naturii, unica in lume) sau accesand pesterile din defileu. In orice caz o astfel de excursie pe cat de temerara pe atat de spectaculoasa, ramane un eveniment de neuitat.

Un plus de adrenalina se poate obtine iesind in larg pentru a practica ski-ul nautic iar noi detinem tot echipamentul special necesar practicarii acestui sport palpitant.

Pentru mai multe informatii legate de plimbari cu barca, sporturi nautice dar si inchiriere vaporas (pentru grupuri mai mari) va asteptam sa ne contactati:

Alin Subtire
GSM: +40744612005
Email: alin.subtire@dubova.ro